Liridon Rrustemaj 3-målsskytt

Prespa Birlik spelade sin andra match för året då man mötte div-4 laget Husie IF på Bäckagårds IP. Matchen startade i ett högt tempo från båda lagen, men chansmässigt hände det inte speciellt mycket i den första halvleken.

 

Husie IF kämpade på riktigt bra och visade prov på fina kombinationer emellanåt, men man vägde alldeles för lätt mot Prespas starka försvar där Adriano Kalisiak återigen höll ihop backlinjen på ett föredömligt sätt.

Fem minuter innan halvtid, fint framspelad av Guri Baqaj kunde Liridon Rrustemaj behärskat placera in 1-0 till Prespa Birlik.

 

I halvtid gjorde Prespa en hel del byten och tempot kom av sig lite. Liridon visade dock en fantastisk kyla där framme och satte både 2-0 och 4-2. En helt ok match från Prespas sida som gjorde vad som behövdes men inte mycket mer. Redan på lördag är det dags igen då man möter Lunds BK.

 

 

Målskyttar: 0-1 Liridon Rrustemaj, 0-2 Liridon Rrustemaj, 1-3 Fatos, 2-4 Liridon Rrustemaj

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter