Förlust mot Lunds BK

Guri Baqaj 2-målsskytt Guri Baqaj 2-målsskytt

Nils-Erik Persson var tillbaka på Klostergårdens IP men denna gången som Prespa Birliks tränare. Prespa åkte på en storförlust mot div-1 laget Lunds BK, då man förlorade med 6-2.

 

 

 

 

Nisse ger instruktioner Nisse ger instruktioner

Prespa som spelade match i torsdags också var inte alls med i matchen och 1-0 kom redan efter 3 minuter då försvaret stod och sov. Och redan efter 30 minuter stod det 3-0 till Lunds BK, som var deras bästa period under matchen. Det skulle dröja en kvart in i andra halvlek innan Lund ökade på sin ledning till 4-0.

Prespa hade ett par fina kombinationer under matchen men oftast var det stillastående spelare som inte tog det "tråkiga" jobbet. Prespas båda mål gjordes av Guri Baqaj som visade att han är en exceptionell målgörare med sina kyliga avslut. Han lär bli en stor tillgång för laget om han får vara skadefri i år.

- Fast efter 2-6 tycker jag inte att någon ska ha godkänt, sade Nils-Erik Persson.

 

- Vi var inte alls på hugget och blev utspelade, erkände "Nisse Bagare" Persson, som samtidigt gav rejält med beröm åt laget han tränade förra säsongen.
- Lunds BK var bra. De har fortfarande kvar massor med duktiga och rutinerade spelare som gör skillnad i en sådan här match.

 

Vi tackar dom tappra fansen som hade tagit sig till Klostergården för att visa sitt stöd.

 

 

 

Målskytt: 4-1 Guri Baqaj (65´), 6-2 Guri Baqaj (76´)

 

 

Prespa Birliks startuppställning:

 

                          Festim B

Medin Z   Andreas P   Adriano K   Luftim S

Omar D   Valentino L   Ahmad M   Adem Ö

                      Guri B   Fatos

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv