Onödig förlust

Prespa Birlik åkte på sin andra raka förlust efter två onödigt insläppta mål dom sista tio minuterna av matchen mot div 1-laget LB07. Det var ett helt annat Prespa jämfört med matchen mot Lund förra helgen, mer disciplinerat och alla kämpade för varandra.

 

 

 

 

 

 

Man ledde också länge med 1-0 efter en straff slagen av Guri Baqaj under den första halvleken.

I den 77:e minuten fick Prespa en utvisning på Andreas Persson efter att han fått sitt andra gula kort och då fick man också två onödiga mål efter att försvaret slarvat med markeringarna två gånger om. Nu får man ladda om batterierna då det är match på onsdag igen mot Malmö FF:s U19.

 

Ahmad Mohamad fick sig en smäll mot huvudet under första halvleken och fick åka in till akuten med en befarad hjärnskakning, men det var inget allvarligt och han uppges må bra.

 

 

Målskytt: 1-0 Guri Baqaj (30') str

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter