Ny styrelse utsedd

En ny styrelse valdes förra veckan och ny ordförande i KSF Prespa Birlik är Aydin Demir, som tar över posten efter Resid Residovski.

 

 

- Jag var ju med i ledningen förra året också, men att få posten som ordförande i Prespa Birlik är något stort och jag är mycket stolt över att ha fått den äran. Jag har en stor tillit till den nya styrelsen och även sportorganisationen som jag vet kommer göra ett fantastiskt jobb. Vi är på väg uppåt och växer för varje dag, vi har ett stort jobb framför oss. Jag vill tacka den gamla styrelsen för det goda jobbet dom gjort och sist men inte minst alla medlemmar och publiken som stöttar oss i med och motgångar, säger Aydin Demir.

 

Prespa Birlik har även tillsatt en vice sportchef i Özcan Emin som kommer att hjälpa till Ercan Okur.

- Ercan har gjort ett fantastiskt jobb för denna föreningen och det skall bli en ära att få jobba med honom och att få ta del av hans kunskaper, säger Özcan Emin.

 

Klicka här för att se hela den nya styrelsen och sportorganisationen.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter