Prespa Birlik utökar sin ungdomssektion

Prespa har inför i år medvetet satsat på ungdomssidan. Man har inte haft några ungdomslag på många år men nu är det återigen dags. Det är två nya lag som tillkommit inför detta år, P10 och P12 lag. Inom kort kommer även ett P13 lag.

Prespa har även valt att samarbeta med en ny juniorlags tränare detta året, och det är ingen mindre än Dusko Radinovic. Han har meriter från Jugoslaviens A-landslag och Röda Stjärnan, har vunnit både Europacupen (Champions League) och Världscupen.

 

-Att vi valt just Dusko Radinovic är ingen slump. Det visar att vi är seriösa med vår ungdomssatsning och jag tycker att han är en av Malmös duktigaste tränare, förklarar Özcan Emin. 

 

-Vi har som mål att bredda vår ungdomsverksamhet som idag består av tre lag. Vi tror att en bra ungdomsverksamhet är jätteviktig i dagens fotboll för att kunna överleva på sikt, samt att ge ungdomarna en meningsfull vardag så dom inte hamnar snett i samhället.

Därför lägger vi en hel del energi på att skapa en stabil grund att bygga vidare på. Vi kommer inom kort även att starta ett P13 lag. Med en stolt historia bakom oss går vi i Prespa Birlik nu in i en spännande framtid. Som en av Sveriges mest intressanta klubbar ser vi fram emot nya framgångar, säger Özcan Emin.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter