"Danskarna" vann

Den traditionsenliga matchen mellan FK Prespa och KSF Prespa Birlik slutade med en 1-0 förlust för Prespa Birlik. Matchen som brukar spelas varje år spelades på ett blåsigt Rygparkens Idrætsanlæg. FK Prespa som spelar i en serie som motsvarar div 4 i Sverige har gjort en storsatsning inför i år och bjöd upp till en bra kamp.

Prespa Birlik saknade 4-5 spelare från matchen mot BK Olympic och fick kalla in två juniorer som fick göra sin A-lags debut, Eyüp Beba och Amit Veliu.

 

Vinden ställde till det en del och det var inte lätt att rulla boll men Prespa Birlik ägde bollinnehavet under större delen av matchen. Dock så hade man väldigt svårt för att skapa några målchanser och i den 21 minuten kom så matchens enda mål. Ett hårt, lågt skott utanför straffområdet som var helt otagbart för en skymd Dejan Malenovic i mål.

 

Andra halvleken bjöd inte på speciellt mycket förutom Liridon Rrustemajs nick som målvakten lyckades rädda. Efter matchen bjöd FK Prespa på middag för alla spelare, ledare och styrelse i deras nya, fräscha föreningslokal. Vi tackar dem för en trevlig dag och önskar dem lycka till i serien.

 

 

Prespa Birlik har hamnat i en tung formsvacka och nu är det bara att fortsätta jobba hårt på träningarna och försöka vända denna negativa trend man hamnat i.

 

 

Startuppställning:

 

                                 Dejan M

            Ali S Metin H Ahmad M Omar A

Murat K Valentino L Labinot H Medin Z Sami G

                                Rasmus R

 

Ersättare:

Rahim G

Liridon R

Eyüp B

Amit V

 

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter