20% rabatt på alla fotbollsprodukter

Ny säsong, nya möjligheter! Ett unikt erbjudande till dig som är medlem i en Stadium Team Sales förening.

För oss är det viktigt att du som medlem i en Stadium Team Sales förening har de bästa förutsättningarna för att starta den nya säsongen med de nyaste och hetaste fotbollsprodukterna. Och dessutom skall du ha möjligheten att göra det till ett suveränt pris. Se till att du/ni har registrerat dig för "Stöd till din förening" så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium. Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

 

För att kunna vara med i Stöd din förening så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales. Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det på www.stadium.se och följer sedan instruktionen. Medlemskapet är såklart kortlöst och kostnadsfritt.

 

20% rabatt på ett köp av fotbollsprodukter. Gäller alla produkter på vår fotbollsavdelning, skor,benskydd, träningskläder, bollar, mm. vid ett köptillfälle under perioden 15:e mars - 30:e april -2013.

 

Rabatten erhålles vid uppvisande av inbjudan i samband med köp:

Skriv ut denna inbjudan: klicka på länken (Skriv ut / hämta som PDF) eller skicka TEAM till nummer 71120: Inbjudan skickas som SMS svar som berättigar till rabatten.

 

Fotbollssäsongen 2013 börjar på Stadium.


Erbjudandet gäller när ditt köp registreras på ditt personliga Stadium medlemskort eller på din förenings Team Sales bonuskort. Rabatten gäller även prisnedsatta varor. (Kan ej kombineras med andra rabatter, kuponger eller Team Pris. Gäller ej: vid köp av presentkort, på www.stadium.se eller Stadium Outlet.)

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter