Landslagsman klar för Prespa Birlik

Prespa Birlik gjorde idag klart med den nigeriske landslagsanfallaren William Ngounou. Den 30-årige anfallaren som tidigare spelat för FC Rosengård och LB07 spelar även för Nigers landslag. Under vintern så var han med och spelade de Afrikanska Mästerskapen åt sitt Niger. I matchen mot Tunisien gjorde han även Nigers första, historiska mål i turneringen.

Man gjorde även klart med den 31-årige vänsterbacken Gabriel Ucar från Ängelholms FF. Gabriel som även spelat för Landskrona Bois och Östers IF. En rutinerad back med förflutet i allsvenskan som kommer att tillföra laget mycket.

 

- Två spelare som jag tror kommer tillföra mycket rutin till vår unga trupp. Detta är en fantastisk nyhet för alla våra fans och jag är oerhört glad att vi lyckats knyta dom till Prespa Birlik, säger ordförande Aydin Demir.

 

 

Vi hälsar William och Gabriel välkomna till Prespa Birlik och önskar dom all lycka.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter