"En vecka senare stod jag och sorterade hotellakan och handdukar på ett tvätteri"

I det senaste numret av Sveriges största fotbollsmagasin Offside finner ni ett reportage om Prespa Birliks innermittfältare Valentino Lai. Tidningen finns nu ute i handeln. Vi publicerar här nedan ett brev som föreningen fått in från ett fan som gillar Valentino Lai och Prespa Birlik.

"Hej Prespa Birlik!

 

Förra året när Valentino Lai skrev på för er så var det faktiskt första gången jag som nyinflyttad Malmöbo fick nys om laget. Valentino Lai var en utav mina favoritspelare när han spelade för Landskrona BoIS,laget som representerar staden jag kommer ifrån. Han vann respekt hos supportrarna tack vare hans inställning, ödmjukhet och sitt spel.

 

Fansen samlade in underskrifter när han var på väg bort. Grabbarna som tog initiativet till en namninsamling överlämnade listorna till dem styrande i klubben.

Själv är jag glad att jag var en utav dem många som skrev under listorna med mitt namn när jag fick förfrågan. Nu flera år senare så såg jag Valle lira i Prespa Birlik.

 

Vilken jäkla fin klubb ni är! Riktiga fanatiska fans!

God service för publik, bra lag och målmedvetna!
Såg dem flesta matcherna förra året och hoppas ni tar steget upp även detta år!

 

I januari skrev jag till tidsskriften Offside om ett önskemål.
"Reportage om Valentino Lai", killen som var den yngste svensk att debutera i Serie A samt att tränaren som gav han chansen var Cesare Prandelli, dåvarande förbundskapten i Italien.
I mitt önskemål så tog jag bla. upp Valentinos situation i Landskrona där han blev en kultspelare. Fansens favorit och då talar vi INTE om någon spelare som gjorde avgjorde matcher utan en lirare för fansen.

Man kan vinna supportrars stöd genom KARAKTÄR!!!

Jag är glad att Prespa Birlik har och uppskattar en sådan lirare och att han är en utav dem många som tar er uppåt i seriesystemet. Jag känner ej Valentino utan har endast hälsat på honom när han lirade i Landskorna för x antal år sedan.

 

Jag är glad att Offside skrev ett litet reportage om honom. Jag skrev ett Tack till dem ansvariga för tidskriften och dem kom ihåg att det var ett önskemål från mig! Det lönar sig att skriva till dem!

 

Under 2013 så hoppas jag att man skriver ett stort reportage om hela föreningen Prespa Birlik så resten utav fotbollssverige kan få ta del utav denna fina förening.

 

All lycka 2013 till HELA FÖRENINGEN !!!!

 

Hälsa Valentino

 

Med bästa fotbollshälsningar
Sanny Carlsson"

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter