Förlust för Prespa Birlik

Prespa Birlik lyckades inte slå tillbaka det unga laget Åkarps IF. Man tog ledningen tidigt i matchen då Sandi Kalisiak nickade in en fint slagen hörna av Sami Güngör i den andra minuten.

Första halvleken var dock ingen höjdare då man inte riktigt lyckades etablera något riktigt spel. Det blev många felpassningar och det var för lite rörelse. Åkarp lyckades både kvittera och ta ledningen med 2-1 innan paus.

 

I halvtid gjorde Prespa ett par byten och det var ett helt annat spel dom första femton minuterna i den andra halvleken. Snabba passningar längs marken och fint spel. I den 57 minuten slog Liridon Rrustemaj in 2-2 efter ett fint förarbete av Valentino Lai. Återigen tappade Prespa matchen på slutet då man släppte in ett onödigt mål och slutsiffrorna skrevs till 3-2.

 

Michael Andrew som testade för Prespa Birlik fick spela en halvlek och gjorde en godkänd insats. Åkarp har ett ungt lag och kommer säkert överraska många lag i sin serie. I denna matchen så hade man ingen målvakt tillgänglig pga av skador och Festim Bytyqi fick stå för laget.

 

 

Startuppställning:

 

                     Dejan M

Omar A Medin Z Andreas P Sandi K

  Baris H Rahim G Murat K Sami G

        Michael Andrew Rasmus R

 

Ersättare:

 

Valentino Lai

Adem Özay

William Ngounou

Serdar Semovski

Liridon Rrustemaj

 

Målskyttar: 0-1 Sandi Kalisiak (2), 2-2 Liridon Rrustemaj (57)

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter