Inför genrepet: IFK Malmö-KSF Prespa Birlik

Imorgon (lördag) är det dags för genrep inför seriepremiären nästa vecka. För motståndet står div-4 laget IFK Malmö. Ett lag som satsar på att vinna fyran och tippas som serievinnare av många. Man har inför i år värvat etablerade spelare som Daniel Pode från BW90, Martin Ingelsson, Alexander Nuñez och Alvaro Olguin från Lunds BK.

- Vi har tränat på riktigt bra i veckan och nu märker man att det börjar dra ihop sig. Ska även bli intressant att spela på naturgräs, första gången i år vi får känna på riktig gräs, säger tränaren Nisse Persson.

 

Tid: 13:00

Plats: Malmö Stadion

 

Truppen:

 

Festim Bytyqi

Dejan Malenovic

Andreas Persson

Gabriel Ucar

Adriano Kalisiak

Metin Hamid

Nenad Stojadinovic

Adem Özay

Baris Hümmet

Sami Güngör

Norlla Amiri

Omar Aouida

Rahim Ghettas

Medin Zekmani

Murat Kücükvardar

Serdar Semovski

William Ngounou

Rasmus Ridell

 

Saknas:

 

Valentino Lai (vad)

Liridon Rrustemaj (sjuk)

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter