Inför KSF Prespa Birlik-BW 90

KSF Prespa Birlik-BW 90. 2012-06-24 KSF Prespa Birlik-BW 90. 2012-06-24

 

Lördagen den 20 april är det äntligen dags för hemmapremiär då BW 90 kommer på besök. BW 90 är liksom Prespa Birlik nykomlingar i div 2 och bägge lagen spelade i samma serie förra året.

 

Förra årets möten mellan lagen slutade med varsin vinst. Prespa Birlik vann sin hemmamatch med 3-1 och BW 90 sin hemmamatch med samma resultat. BW 90 har inför detta år förstärkt sitt redan starka lag där även Prespas gamla målvakt Robin Armandt ingår i truppen. Man är även ett av lagen som tippas att vinna serien.

 

-Två starka lag som möts och jag tror alla involverade höjer sig ett par snäpp inför matcher där man möter bra motstånd. Jag tror att det kommer bli en rätt så jämn match och den som har störst vilja för dagen kommer att vara det som avgör hur matchen slutar. Vi kommer med en 4-0 förlust i baken från förra matchen och alla i laget vill visa att det var en engångsföreteelse. Vi är jävligt sugna på tre poäng, säger lagets mittfältare Baris Hümmet.

 

-Jag tror att det kommer att bli en riktigt bra match mellan två lag som gillar att spela boll längs marken. Bägge lagen har också en hel del tekniskt skickliga spelare och jag tror vi kommer få se en offensiv och trevlig fotboll på lördag. Jag hoppas att så många som möjligt tar sig till Malmö IP för att skapa en fin stämning och stötta laget till en vinst, säger ordförande Aydin Demir.

 

Denna dag kommer det även att arrangeras en spelarmanifestation mot rasism.

 

Truppen:

 

1. Festim Bytyqi

13. Dejan Malenovic

2. Andreas Persson

3. Gabriel Ucar

4. Adriano Kalisiak

5. Metin Hamid

12. Rasmus Ridell

14. Nenad Stojadinovic

6. Adem Özay

7. Baris Hümmet

10. Sami Güngör

19. Omar Aouida

21. Rahim Ghettas

23. Medin Zekmani

99. Murat Kücükvardar

9. Serdar Semovski

11. William Ngounou

17. Norlla Amiri

 

Saknas:

Liridon Rrustemaj (knä)

Valentino Lai (vad)

 

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter