Inför KSF Prespa Birlik-FK Karlskrona

 

Prespa Birlik hade idag sin sista träning innan matchen mot Karlskrona imorgon. För att vänja sig vid Malmö IP:s underlag så tränade man på konstgräs.

 

Nisse Persson, andra hemmamatchen för i år då vi möter Karlskrona. Vilket typ av spel kan vi förvänta oss av bortalaget?

 

- Det är ett ganska så fysiskt starkt lag som är ganska likt motståndet förra helgen då vi mötte Torns IF. Dom spelar mest långa bollar och är ett löpvilligt lag.

 

Vad tror du blir deras starka vapen?

 

- Dom har två stora, starka mittbackar som är farliga vid fasta situationer. Så dom får vi se upp med och även deras snabba omställningar.

 

Vi har haft en del skador och denna veckan är Andreas Persson avstängd och Baris Hümmet borta pga av en knäskada. Hur påverkar detta spelet?

 

- Både Andreas och Baris är två viktiga spelare för oss och vi tappar ju lite när dom inte spelar men samtidigt har vi en del bra ersättare så det skall inte störa oss allt för mycket. Till denna matchen får vi även tillbaka Valentino Lai som varit borta i två matcher.

 

Innan matchstart kommer det att hållas en tyst minut för att hedra AIK:s målvakt Ivan Turina som hastigt gick bort i torsdags endast 32 år gammal.

 

 

Till matchen har Nils Erik Persson tagit ut följande trupp:

 

1. Festim Bytyqi

3. Gabriel Ucar

4. Adriano Kalisiak

5. Metin Hamid

6. Adem Özay

8. Valentino Lai

9. Serdar Semovski

10. Sami Güngör

11. William Ngounou

12. Rasmus Ridell

13. Nicolas Polakof Cor

14. Nenad Stojadinovic

17. Norlla Amiri

19. Omar Aouida

21. Rahim Ghettas

23. Medin Zekmani

99. Murat Kücükvardar

 

Saknas:

Dejan Malenovic (fot)

Liridon Rrustemaj (knä)

Baris Hümmet (knä)

Andreas Persson (avstängd)

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter