Baris Hümmet snart åter i träning


Baris Hümmet som fick hoppa av under uppvärmningen pga av en knäskada i matchen mot Torns IF har varit borta från spel sedan dess.
 

-Först vilade jag några veckor för att se om det skulle bli bättre men det blev bara värre. Sen har jag varit på magnetröntgen där det konstaterades en skada på menisken. Imorgon kommer jag att bli opererad av Mff:s läkare Pär Herbertsson och därefter kommer det nog dröja tre till fyra veckor innan jag är tillbaka i full träning, säger Baris Hümmet.

Även Liridon Rrustemaj som skadades i första matchen mot Kvarnby IK är på väg tillbaka. Han har haft ett uttänjt ledband och efter flera veckors vila har han börjat med lättare rehab och joggar på träningarna. Han siktar på att vara tillbaks i matchform efter sommaruppehållet.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter