Första hemmaförlusten för KSF Prespa Birlik

Prespa Birlik gjorde en av sina sämsta hemmamatcher på väldigt länge när man förlorade med 0-6 (0-2) hemma mot Hässleholms IF.
 

Precis när domaren hade blåst för avspark så öppnade himlen sig och regnet öste ner över Heleneholms IP.

Redan efter nio minuter så tog gästande Hässleholms IF ledningen med 1-0. Prespa Birlik var inte alls på tårna och det skulle inte bli bättre. I den 35:e minuten ökade bortalaget på till 2-0 när Festim Bytyqi misslyckades med en utrensning. Prespa skapade inte speciellt många chanser i den första halvleken och i den 40:e minuten fick mittfältaren Valentino Lai utgå pga av en skada.

I den andra halvleken var taktiken tydlig, full fart framåt och man skapade ett par chanser men oftast var Hässleholms målvakt i vägen. Men detta var inte riktigt Prespas dag utan Hässleholms IF lyckades göra fyra mål till och vann till slut matchen med 6-0.

-Vi kommer inte alls upp till den nivån vi bör ligga på, vi vann varken andra eller tredjebollarna. Sen tycker jag vi släpper in lite väl enkla mål. Nu får vi glömma detta så fort som möjligt och fokusera på nästa veckas match då vi möter serieledarna Ljungby IF, sade den missnöjde tränaren ”Nisse-Bagare” Persson.Laguppställning:

1.Festim Bytyqi, målvakt
2.Andreas Persson
3.Gabriel Ucar
4.Adriano Kalisiak
8.Valentino Lai, lagkapten (ut 40´)
10.Sami Güngör
11.William Ngounou
12.Rasmus Ridell
14.Nenad Stojadinovic
17.Norlla Amiri (ut 65´)
99.Murat Kücükvardar

Ersättare:

13.Nicolas Polakof Cor, målvakt
5.Metin Hamid (in 65´)
6. Adem Özay
19.Omar Aouida (40´)Slutresultat: 0-6 (0-2)

Varningar: Adriano Kalisiak (77´)

Domare: Daniel Särén, Dannike
Ass. domare 1: Alexander Elfving, Borås
Ass. domare 2: Berbir Teljigovic, Borås

Spelplats: Heleneholms IP

Publik: 145

Av Özcan Emin

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter