Labinot Harbuzi till KSF Prespa Birlik

Det är nu klart att Labinot Harbuzi förstärker KSF Prespa Birlik.
 

Labinot Harbuzi kommer närmast från spel i Allsvenskan där han representerade Syrianska FC förra året. Innan dess så har den 27-årige mittfältaren spelat för klubbar som Malmö FF, Genclerbirligi och Manisaspor i turkiska Süper Lig.

– Vi får in en etablerad spelare med fin teknik och en massa erfarenhet i bagaget. Han kommer att ge oss andra möjligheter och ytterligare en dimension i vårt anfallsspel. Vi är väldigt stolta med att knutit till oss honom, säger Aydin Demir och tillägger:

-Labinot har ju varit klubblös sen i vintras och vi har bestämt att han skall hjälpa oss dom sista fyra matcherna innan uppehållet och sen får vi se hur det blir till hösten. Detta är en win-win situation där bägge parterna hjälper varandra.

Varmt välkommen till KSF Prespa Birlik, Labinot Harbuzi!


Av Özcan Emin
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter