Oavgjort mot Ljungby IF

Foto: Gustaf Lundberg Foto: Gustaf Lundberg

Prespa Birlik lyckades inte besegra serieledarna Ljungby IF trots stort spelövertag under stora delar av matchen. Matchen slutade 1-1 (0-0).

Det var ett helt omförvandlat Prespa Birlik jämfört mot förra veckans match. Under den första halvleken så spelade man stundtals ut Ljungby och bortalaget fick emellanåt ägna sig åt att slå iväg bollarna till höger och vänster för att försvara sig mot Prespas farliga attacker. Närmast mål i den första halvleken var Sami Güngör som prickade stolpen.

-Vi spelade en fantastisk fotboll längs marken i den första halvleken och vi borde tagit ledningen med både 1-0 och 2-0. I den andra tappade vi lite fokus och bjöd in Ljungby i matchen. I det stora hela så tycker jag att vi borde ha fått med oss tre poäng idag men sådan är fotbollen ibland, sade Nils-Erik Persson efter matchen.

I den 56:e minuten så tog bortalaget ledningen i matchen när Philip Persson frispelades med en snabb djupledspass, ensam mot målvakten rullade han säkert bollen i mål. Prespa replikerade ganska omgående när man kvitterade till 1-1 genom en välplacerad straff av Adriano Kalisiak i den 65:e minuten. En straff som fick läggas om då assisterande domaren uppmärksammat en spelare i Ljungby som var innanför straffområdet för snabbt. Första straffen lades av Gabriel Ucar som missade.

Det blev inga fler mål i matchen och nu får Prespa Birlik ladda om batterierna till nästa veckas tuffa bortamatch då man åker upp till Blekinge för att möta Sölvesborgs GoIF.Laguppställning:

1.Festim Bytyqi, målvakt
2.Andreas Persson
3.Gabriel Ucar
4.Adriano Kalisiak
10.Sami Güngör
11.William Ngounou
12.Rasmus Ridell
14.Nenad Stojadinovic
17.Norlla Amiri
18. Labinot Harbuzi (ut 81´)
21. Rahim Ghettas, lagkapten

Ersättare:

13.Dejan Malenovic, målvakt
5.Metin Hamid
6. Adem Özay (in 81´)
19.Omar Aouida
99. Murat Kücükvardar

Slutresultat: 1-1 (0-0)

Målskytt: 1-1 Adriano Kalisiak (65´ str)

Varningar: Nenad Stojadinovic (28´), Sami Güngör (61´)

Domare: Henrik Hall, Falkenberg
Ass. domare 1: Johan Söderström, Laholm
Ass. domare 2: Slavisa Stijepic, Halmstad

Spelplats: Malmö IP

Publik: 178

Av Özcan Emin

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter