Inför Sölvesborgs GoIF-KSF Prespa Birlik

Foto: Arkiv Foto: Arkiv

Imorgon är det dags för omgång 10 i Div 2 Södra Götaland och Prespa Birlik åker då upp till Blekinge för en tuff bortamatch mot Sölvesborg på Svarta Led. En arena som många prespa fans har fina minnen ifrån.
 

Det är ett sargat Prespa Birlik som imorgon möter Sölvesborgs GoIF. Man saknar hela sex spelare pga av skador eller avstängningar och man har fått kalla in en junior för att fylla på truppen. Onur Ay som redan gjort sin A-lagsdebut i dm-matchen mot IFK Hässleholms och har visat framfötterna i J-laget den senaste tiden får alltså nu chansen i en seriematch.

Sölvesborg ligger näst sist i tabellen med sju inspelade poäng och har inte börjat serien så bra. Dock så har man på dom två senaste matcherna en vinst och en oavgjord. Detta blir ingen lätt match för Prespa Birlik då många av hemmaspelarna säkert är rejält revanschsugna efter förra årets förlust i kvalspelet.

Nu kanske många av er undrar hur det kommer sig att Prespa Birlik kan få möta Sölvesborg som man slog ut i kvalet förra säsongen. Det är nämligen så att dom fick en friplats när ett annat lag fick dra sig ur serien för att dom inte hade de ekonomiska förutsättningarna för att spela i division 2.

Vi hoppas på att så många som möjligt av er följer med upp till Sölvesborg för att stötta Prespa till tre poäng!

Truppen:

Målvakter: Festim Bytyqi, Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Gabriel Ucar, Adriano Kalisiak, Nenad Stojadinovic Onur Ay
Mittfältare: Adem Özay, Labinot Harbuzi, Omar Aouida, Rahim Ghettas, Murat Kücükvardar, Norlla Amiri
Anfallare: William Ngounou, Rasmus Ridell

Saknas: Andreas Persson (lår), Liridon Rrustemaj (knä), Baris Hümmet (knä), Valentino Lai (lår), Sami Güngör (avstängd), Metin Hamid


Sölvesborgs GoIF-KSF Prespa Birlik
Svarta Led
15/6 15:00

Av Özcan Emin

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter