Inför KSF Prespa Birlik-Oskarshamns AIK

Foto: Arkiv Foto: Arkiv

På söndag är det dags för den första av två matcher mot Oskarshamn. Matchen spelas på Heleneholms IP och startar kl 15:00.
 

Prespa Birlik avslutar vårsäsongen med två tuffa matcher mot laget som tippats som seriesegrare av många. På söndag spelar man hemma i Malmö och nästa helg möts man igen i Oskarshamn innan man tar sommarledigt.

Två viktiga matcher som nog bägge lagen vill vinna för att inte hamna för långt efter topplagen i tabellen. Båda lagen kommer från oavgjorda matcher i förra omgången, Oskarshamn spelade 3-3 hemma mot Hässleholms IF och Prespa Birlik som spelade 2-2 borta mot Sölvesborgs GoIF.

Prespa Birlik får inför denna matchen tillbaka innermittfältaren Valentino Lai som varit skadad sen Hässleholmsmatchen, dock osäkert om han kan spela från start. Även Sami Güngör som var avstängd förra matchen är åter tillgänglig för spel.

Nils-Erik Persson har tagit ut följande trupp:

Målvakter: Festim Bytyqi, Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Andreas Persson, Gabriel Ucar, Adriano Kalisiak, Metin Hamid, Nenad Stojadinovic
Mittfältare: Adem Özay, Labinot Harbuzi, Sami Güngör, Valentino Lai, Omar Aouida, Murat Kücükvardar, Norlla Amiri, Rahim Ghettas
Anfallare: William Ngounou, Rasmus Ridell

Saknas: Liridon Rrustemaj (knä), Baris Hümmet (knä)


KSF Prespa Birlik-Oskarshamns AIK
Heleneholms IP
23/6 15:00


Av Özcan Emin
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter