Baris Hümmet "Värmer att se hur glada barn kan bli"

Glada kids från Nydala. Glada kids från Nydala.

Prespa Birlik och mittfältaren Baris Hümmet besökte under helgen Nydala där man delade ut bollar till barn och ungdomar. Det var många glada miner efteråt.
 

-Fotboll är världens största sport och vi tycker det är viktigt att sprida ut hur betydelsefullt det är med idrott i livet. Många av ungdomarna här spelar spontanfotboll på gården och vi vill hellre att dom fortsätter göra det än att dom går till stan och busar, säger vice sportchef i Prespa Birlik Özcan Emin.

-Att barn och ungdomar hamnar snett i livet är ett problem vi bör gå till grunden med. Vi måste våga ta steget utanför arenan och vara synliga. Det handlar om integration och att mötas. Att stå här och dela ut bollar till kidsen och se deras glada miner, det värmer en riktigt mycket, säger Baris Hümmet som var riktigt populär bland kidsen efteråt.

 

 • Johanna • 30 juli 2013 13:47:36
  Fin tanke av klubben.
 • Ercan • 30 juli 2013 10:09:24
  Fantastiskt initiativ Özcan o Baris.
 • Sedat Semovski • 29 juli 2013 19:32:07
  Grabbar jag blir tårögd av eran engagemang!

  Vi hör hemma i allsvenskan och dit e vi på väg!
  Forza prespa :)
 • Sven • 29 juli 2013 14:18:39
  Underbart initiativ av Prespa Birlik.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter