Inför Kulladals FF-KSF Prespa Birlik

Efter att ha njutit av några veckors ledighet så är det imorgon återigen dags för match. KSF Prespa Birlik möter då div-4 laget Kulladals FF, kvartsfinal i Malmömästerskapet.
 

Detta är första matchen för Prespa efter sommaruppehållet och även första matchen för den nya tränaren Tommy Johnsen Olivius. Nyförvärvet Martin Holm från TFF gör också sin första match för Prespa Birlik.

Tommy, nu har du varit tränare för Prespa Birlik i lite mer än en vecka och ni har hunnit träna sex pass, hur känns det i din nya klubb?
-Det känns fantastiskt bra, det är det bästa spelarmaterialet jag jobbat med under hela min tränarkarriär. Vi har haft sex riktigt bra träningspass sen jag tog över och här finns en fin glädje och harmoni i truppen.

Första tävlingsmatchen imorgon då vi möter din gamla klubb Kulladals FF, vilka tankar har du inför matchen?
-Det skall bli kul att få möta min gamla klubb och komma igång med matcherna. Jag tycker att det är en av Malmös bästa klubbar och dem borde höra till i någon högre serie än fyran.

Vilken typ av match får vi se imorgon då?
-Jag tror att vi kommer äga mycket boll och att Kulladal kommer falla långt ner för att försvara sig. Tror att vi kommer få se en underhållande match imorgon med snabba tillslag och mycket rörelse.


Kulladals FF-KSF Prespa Birlik
31/7 KL 19:00
Kulladals IP


Truppen:

Målvakt: Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Martin Holm, Gabriel Ucar, Adriano Kalisiak, Nenad Stojadinovic
Mittfältare: Baris Hümmet, Valentino Lai, Sami Güngör, Norlla Amiri, Labinot Harbuzi, Omar Aouida, Rahim Ghettas, Murat Kücükvardar
Anfallare: William Ngounou, Rasmus Ridell

Av Özcan Emin

 

  • Jimmy • 31 juli 2013 14:05:06
    5-0 till PB!
    Kom igen di gröne.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter