KSF Prespa Birlik åkte ur Malmömästerskapet

Foto: Fotbollskåne Foto: Fotbollskåne

Prespa Birlik åkte ur i kvartsfinalen mot Kulladals FF. Matchen slutade 9-8 (2-2 fulltid) efter straffläggning.
 

Det var ett piggt och fartfyllt Prespa som radade upp målchans efter målchans i den första halvleken och man borde nog ha gjort två, tre mål av alla chanser man skapade. Norlla Amiri hade ett flertal fina löpningar på sin vänsterkant men avsluten satt inte där riktigt i denna matchen. Halvlekens höjdpunkt var väl Valentino Lais välplacerade skott från 25-30 meter som betydde 1-1.

- Vi var inte riktigt hundraprocentiga när vi kom till avslut, skärpan fanns inte där idag, sade en missnöjd Tommy Johnsen Olivius.

Andra halvleken var inte lika bra och Kulladals FF hade ett par riktigt heta chanser som dom heller inte kunde göra mål på. Nicolas Polakof i Prespas mål fick göra ett par riktigt svettiga räddningar och var den som höll kvar sitt lag i matchen. Kulladal tog återigen ledningen men i den 85:e minuten fick bortalaget straff då Norlla Amiri revs ner i straffområdet. Straffen lades säkert i mål av Adriano Kalisiak.

Matchen gick till straffavgörande där Kulladal var starkare och gick vidare med totalt 9-8.

-Tycker vi gör en helt okej första halvlek men i den andra är vi alldeles för stillastående och vi tar inte löpningarna och det "tråkiga" jobbet som krävs. Vi får fortsätta jobba hårt på träningarna, sade Tommy Johnsen Olivius.

Nästa match spelas på lördag då man möter Staffanstorps GIF i en träningsmatch.

Av Özcan Emin

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter