Inför Ljungby IF - KSF Prespa Birlik

Imorgon åker Prespa Birlik upp till Ljungby för att möta serietrean Ljungby IF.
 

Förra mötet lagen emellan slutade 1-1 i en match som Prespa Birlik borde ha vunnit. Man brände flera bra chanser och Ljungby var väl det laget som var mest nöjda med resultatet.

Imorgon möts lagen igen på Lagavallen. Ett Ljungby som inledde starkt under första halvan av säsongen (endast en förlust) har inlett hösten lite knackigt. Man har två raka förluster och 1-7 i målskillnad. Ett lag som säkert vill visa att det bara var en tillfällighet och man kommer säkert att komma väldigt laddade till mötet mot Prespa Birlik.


Tommy, hur har veckans träningar varit?
-Veckans träningar har varit bra med mycket folk och hårt jobb. Vi har jobbat mycket med laget och organisationen som vi vill ha det. Även jobbat mycket med teamkänslan och att få in en positiv bild hela tiden för spelarna både på träning och match. 

Vi möter ett lag som vi spelade lika emot i våras, och nu har dem inlett med två förluster. Vilken typ av match tror du att vi får vi se imorgon?

-Klart att detta inte är vad Ljungby hade hoppats på, så jag tror att det kommer att bli ett hungrigt Ljungby som vill visa att dem nu vill komma på rätt spår igen.
Tror att dem kommer ligga lågt med laget och sedan är dem bra på att ställa om, så där måste vi vara mycket noggranna i vårt spel. Jag tror att vi kommer ha mycket boll och dem kommer att avvakta tills vi gör några misstag kanske, så att dem kan anfalla med fart när vi har mycket folk högt uppe i banan. Så det gäller för oss att spela smart mot ett sådant lag.

Är det någon speciell taktik ni kommer att köra mot Ljungby?
-Taktiken skall vi nog inte lämna ut här men vad jag kan tala om är att, det är ett 110 % fokuserat lag som kommer till Ljungby imorgon. Vi skall försöka spela ett snabbt passningsspel och med mycket energi i matchen. Serien är så jämn så det gäller att alla har hjärtat på rätt plats och gör allt för laget och klubben. Jag är helt övertygad om att dem kommer att göra det, sen får vi väl se runt kl. 16.00 hur det har gått. Till sist hoppas jag att det är många av våra fina supportrar som tar sig till Lagavallen och stöttar oss för det är pågarna värda.


Truppen:
Målvakter: Festim Bytyqi
Försvarare: Martin Holm, Gabriel Ucar, Adem Özay, Nenad Stojadinovic, Luftim Saliji
Mittfältare: Jonatan Holmqvist, Baris Hümmet, Valentino Lai, Sami Güngör, Labinot Harbuzi, Omar Aouida, Rahim Ghettas, Murat Kücükvardar, Medin Zekmani
Anfallare: Nichlas Schön, Rasmus Ridell

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter