Hjälp oss att göra skillnad

Nu har du chansen att hjälpa oss stödja Barncancerfonden. Missa inte Malmös hetaste derbymatch den 31:a augusti på Malmö IP.
 

Barncancerfonden bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Deras vision är att utrota barncancer och nu har du chansen att hjälpa till genom att befinna dig på Malmö IP den 31:a augusti.

Prespa Birlik kommer att skänka 10kr per betald inträde till Barncancerfonden.
Mer info om Barncancerfonden hittar du på www.barncancerfonden.se

Innan Malmöderbyt mot FC Rosengård kommer det att spelas en förmatch i ett led att stödja Barncancerfonden mellan MFF & PRESPA legendarer. Det är inte vilken förmatch som helst. Några av de riktiga legendarerna kommer att ställas mot varandra med bland annat spelare som, Hans Mattisson, Erol Bekir, Niklas Skoog, Mudzail Demir, Ibrahim Güngör och Naser Kerimovski. Matchen kommer att dömas av FIFA domaren Mehmet Culum.

Denna match spelas på en sjumannaplan i 2x15 min och startar kl. 13:45. Missa inte detta tillfälle att få se några gamla legender lira boll.

Så, se nu till att ta dig till Malmö IP lördagen den 31:a augusti och hjälp oss att samla in så mycket vi bara kan till Barncancerfonden.

Här nedan kan du ladda ner matchaffischen i pdf-format.

Av Özcan Emin

 

 • Sara Engvall • 25 augusti 2013 15:54:16
  Hade aldrig hört talas om Prespa Birlik innan men ni verkar vara en fin och seriös förening. Hejar på er framöver.

  Mvh Sara
 • Göran Nilsson • 22 augusti 2013 16:46:46
  Så roligt att se. Det värmer en att se att ni hjälper till på detta vis.
  Bra Prespa!
 • Sanny • 22 augusti 2013 13:04:12
  Jättebra initiativ Prespa!
  Kommer bli folkfest i dubbelbemärkelse!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter