Inför Prespa Birlik - GIF Nike

Imorgon gästar tabellåttan GIF Nike Heleneholms IP i en viktig match. Matchen betyder mycket för båda lagen då viktiga poäng står på spel.
 

Efter två raka kryssmatcher så är det nu dags att ta en trepoängare. För Prespas del så gäller det att ta revansch för vårens 2-1 förlust på Lomma IP och även ta den, kanske sista chansen att hänga på topplagen. Där är två andra högintressanta matcher som spelas i helgens omgång när det gäller toppskiktet i tabellen. Oskarshamn tar emot Torns IF på hemmaplan och Hässleholm möter Lindsdal på Österås IP. Vilken plats kommer Prespa hamna på efter matcherna imorgon? Det svaret får vi vid 17 tiden imorgon eftermiddag.

En som det skall bli extra intressant att följa imorgon är Liridon Rrustemaj som gjorde sitt första mål i förra matchen efter en lång tids skadefrånvaro. Han gör sin första hemmamatch för i år. Efter förra veckans många sjukfall så är truppen intakt förutom Rahim Ghettas som är avstängd och Valentino Lai, Jonatan Holmqvist som inte är tillgängliga. Norlla Amiri har precis börjat träna efter att ha varit bortrest och han är heller inte tillgänglig för spel.

Varmt välkomna till Heleneholms IP för att stötta laget till en seger.


KSF Prespa Birliks tre senaste:
Lindsdals IF (b) 2-2
FC Rosengård (h) 0-0
Hässleholms IF (b) 4-1GIF Nike:s tre senaste:
Sölvesborgs GoIF (h) 1-1
Oskarshamns AIK (b) 2-0
Kvarnby IK (h) 1-1


KSF Prespa Birlik-GIF Nike
Lör. 14/9 kl. 15:00
Heleneholms IP


Tommy har tagit ut följande trupp inför matchen:
Målvakter: Festim Bytyqi, Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Martin Holm, Gabriel Ucar, Adriano Kalisiak, Metin Hamid, Adem Özay, Nenad Stojadinovic, Luftim Saliji
Mittfältare: Baris Hümmet, Murat Kücükvardar, Sami Güngör, Omar Aouida
Anfallare: William Ngounou, Rasmus Ridell, Liridon Rrustemaj, Nichlas Schön


Av Özcan Emin
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter