Inför KSF Prespa Birlik - Torns IF

Foto: Arkiv Foto: Arkiv

Imorgon spelas omgång 20 i Div 2 södra götaland och för Prespa Birliks del så står Torns IF för motståndet hemma på Heleneholms IP.
 

Det är alltså tabelltvåan Torns IF som imorgon gästar Heleneholms IP i denna omgång. Gästerna har spelat riktigt stabilt i år och ligger fyra poäng före Prespa Birlik inför denna match.

Tommy, stryk med 3-1 i förra mötet mot Torns IF, är ni revanschsugna?
- Självklart är vi det och med tanke på förra veckans snöpliga förlust så tror jag att revanschlusten är väldigt stor i laget. Vi kommer att ge allt vi har tills domaren blåser av matchen.

Gabriel Ucar, Baris Hümmet och Rasmus Ridell är tre spelare som ni får klara er utan eftersom dem är avstängda inför denna match. Hur påverkar det ert spel tror du?
- Tre duktiga fotbollsspelare såklart, men vi har en bred trupp så jag är inte alls orolig. Dem som kommer få starta imorgon kommer att göra ett bra jobb på plan, det är jag väldigt säker på. Sen har vi vår lagkapten Valentino Lai tillbaka i truppen efter en tids frånvaro.

Efter förra veckans förlust så ligger ni fortfarande sju poäng efter ettan i tabellen, finns det fortfarande chans att komma etta?
- Chansen är ju minimal men så länge den finns så måste vi jobba stenhårt för att ta den. "Ingenting är omöjligt", som Gunde Svan brukar säga.

Till slut, hur tror du matchen slutar imorgon?
- Det får vi se vid femtiden imorgon, hehe.

Lycka till.
- Tack.


KSF Prespa Birliks tre senaste:
FK Karlskrona (b) 2-1
GIF Nike (h) 3-1
Lindsdals IF (b) 2-2


FK Karlskronas tre senaste:
Sölvesborgs GoIF (h) 2-1
Oskarshamns AIK (b) 5-0
Kvarnby IK (h) 3-2


KSF Prespa Birlik - Torns IF
Lör. 28/9 kl. 15:00
Heleneholms IP


Truppen:
Målvakter: Festim Bytyqi, Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Martin Holm, Luftim Saliji, Adriano Kalisiak, Nenad Stojadinovic, Omar Aouida
Mittfältare: Jonatan Holmqvist, Adem Özay, Valentino Lai, Sami Güngör, Rahim Ghettas, Norlla Amiri, Medin Zekmani, Murat Kücükvardar
Anfallare: William Ngounou, Liridon Rrustemaj, Nichlas Schön


Av Özcan Emin


 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter