KSF Prespa Birlik utökar ungdomssidan med ett nytt P15-lag

KSF Prespa Birlik växer ytterligare och fortsätter att satsa på ungdomssidan med ett nytt P15-lag.
 

I dagarna blev det klart att IFK Malmö tappar sitt duktiga P15-lag efter missnöje bland många av spelarna. Ny klubb för detta lag blir alltså KSF Prespa Birlik som visar att man på allvar satsar på ungdomssidan.

- Detta lag som kommer till Prespa Birlik från IFK Malmö är ett av de bästa lagen i Malmö och Skåne. Förra vintern gick vi till semifinal i Olympic cup, kvartsfinal i Tomtecupen, samt semifinal i Skånecupen. Våren 2013 gick vi igenom Skåneserien C utan att tappa en poäng. Hösten i Skåne B började lika bra som våren tills det blev en del problematik vi inte kunde rå på. Detta gäng är i semifinal i Malmömästerskapen, säger Mario Dinoni som är en av de ledare som följer med spelarna till Prespa Birlik.

- Nu med en nytändning i Prespa Birlik så är vårt mål att representera Prespa Birlik i pojkallsvenskan om ett år. Målet känns ännu mer inom räckhåll då vi fått en riktigt duktig tränare vid namn Musa Jallow. Han var senast i Olympic där han tränade deras juniorer i juniorallsvenskan. Där är flera intressanta 98:or som är på väg till oss i Prespa Birlik. Så som vi blivit mottagna av Prespa Birliks ledning och alla runt omkring är bättre än man kunnat drömma om, fortsätter Mario Dinoni.

- Killarna är överväldigade över mottagningen de fått här. För första gången på länge känner de att vuxna lyssnar och tror på dem. Vi kommer med hela våra hjärtan kämpa och ge allt för vår nya klubb, Prespa Birlik. Dem ledare som kommer att ta hand om laget är, Ulf Jonsson, Musa Jallow och jag, säger Mario Dinoni.

Vi önskar alla grabbarna, ledarna varmt välkomna till KSF Prespa Birlik och önskar dem all lycka.Av Özcan Emin

 

  • Prespaa!!! • 3 oktober 2013 09:21:39
    ooooo fyfan IFK har en anfallare han är den nya emmanuel emenike han gjorde 6 mål mot oss

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter