Inför BW 90 IF - KSF Prespa Birlik

På söndag spelar Prespa Birlik årets sista bortamatch när man åker upp till Bjärsjölagårds IP för att möta BW 90 IF.
 

Mötet i våras slutade med en 3-1 vinst för Prespa Birlik och nu på söndag är det alltså dags för det andra mötet för i år. Motståndarna är också nykomlingar i div 2 och har gjort ett hyfsat bra år. Kontraktet för fortsatt div 2 spel nästa år är dock inte 100% klart än och man kommer säkert ge allt för att slå Prespa Birlik. I hemmalaget finner man Prespas gamla målvakt Robin Armandt, som dock är avstängd till söndagens match.

Prespa kommer till spel med ett gott självförtroende efter förra helgens vinst mot Torns IF. Hela truppen är disponibel, förutom Rasmus Ridell som är avstängd även denna match. Detta är årets sista bortamatch och vi hoppas att så många som möjligt av våra fans tar sig till Bjärsjöldagårds IP för att stötta laget till tre poäng.KSF Prespa Birliks tre senaste:
Torns IF (h) 3-1
FK Karlskrona (b) 2-1
GIF Nike (h) 3-1


BW 90 IF:s tre senaste:
Sölvesborgs GoIF (b) 6-3
Oskarshamns AIK (h) 3-0
Kvarnby IK (b) 2-4


BW 90 IF - KSF Prespa Birlik
Söndag 6/10 kl. 16:00
Bjärsjölagårds IP


Truppen:
Målvakter: Festim Bytyqi, Nicolas Polakof Cor
Försvarare: Martin Holm, Gabriel Ucar, Adriano Kalisiak, Nenad Stojadinovic, Omar Aouida
Mittfältare: Jonatan Holmqvist, Baris Hümmet, Sami Güngör, Norlla Amiri, Medin Zekmani, Murat Kücükvardar
Anfallare: William Ngounou, Liridon Rrustemaj, Nichlas SchönAv Özcan Emin
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter