Schön, Stojadinovic och Güngör förlänger med KSF Prespa Birlik

Nichlas Schön Nichlas Schön

KSF Prespa Birlik gjorde klart med Martin Holm för någon dag sen och igår presenterade man sitt första nyförvärv, Mohamed Abo-Shark. Idag förlängde ytterligare tre spelare med klubben.
 

Sami Güngör, 1-årskontrakt, plus en option på ytterligare ett.
- Sami är en otroligt spelskicklig och intelligent spelare, som i sina bästa stunder är en spelare för de större arenorna, har valt att förlänga med Prespa och är en av våra tongivande spelare inför framtiden, säger Ercan Okur.

Nichlas Schön, 1-årskontrakt, plus en option på ytterligare ett.
- Nichlas som kom till oss under sommaruppehållet och hann med att göra sex mål i serien. Nichlas har varit hårt uppvaktad av flera klubbar, valde att förlänga med oss och det är vi otroligt glada för. Jag är övertygad om att han kommer vara en av de som kommer att dra Prespa Birlik framåt med sin styrka, snabbhet och målfarlighet.

Nenad Stojadinovic, 1-årskontrakt, plus en option på ytterligare ett.
- Nenad är en ung, stabil mittback, som verkligen tagit chansen i Prespa Birlik och spelat till sig en startplats. En talangfull spelare som kommer att utvecklas ytterliggare och bli riktigt bra tror jag, tillägger Ercan Okur.

 

  • kader keita • 18 oktober 2013 14:44:42
    Nichlas Schön, den bästa värvningen ni har gjort FRAMÅT

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter