KSF Prespa Birlik på Twitter

Du har väl inte missat att KSF Prespa Birlik finns på Twitter? Där kan du följa oss och få alla dem senaste nyheterna.
 

Lite fakta om Twitter (Wikipedia)

Twitter (engelska för ’kvitter’ eller ’kvittra’) är en social nätverkstjänst och mikroblogg där man skriver meddelanden, så kallade tweets, med en begränsning på 140 tecken. Dessa visas öppet på användarens profilsida. Användare kan prenumerera på andra användares meddelandeflöde, vilket kallas ”att följa” (engelska follow), en prenumerant kallas ”följare” (engelska follower). Alla användare kan skicka (tweeta eller twittra) och läsa tweets via Twitters webbplats, men många väljer istället att utnyttja tredjepartsapplikationer, då dessa är anpassade för att fungera exempelvis i en mobiltelefon, eller som fristående program som ger bättre överblick än webben gör. Sedan Twitter skapades av Jack Dorsey i mars 2006 och sjösattes i juli samma år, har tjänsten fått 200 miljoner registrerade användare världen över (september 2011). Utöver vanliga privatpersoner använder många företag, webbplatser, artister och organisationer Twitter som ett sätt att nå ut till sina användare, kunder och fans. Det är helt gratis att öppna ett Twitterkonto.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter