KSF Prespa Birlik Facebook - nu i engelsk version

Efter många förfrågningar av fans som bor utanför Sverige och som inte förstår det svenska språket så startar nu KSF Prespa Birlik en till Facebook-sida i en engelsk version.
 

Där kommer man bland annat att kunna läsa om alla de senaste nyheterna och resultaten från KSF Prespa Birlik. Sidan heter KSF Prespa-Birlik in English och kommer att skötas av engelsmannen Patrick Finnis. Gå in och "gilla" oss ifall du inte redan gör det.

-Jag tackade ja direkt när jag fick frågan om detta. KSF Prespa Birlik vill dela med sig information om klubben till så många som möjligt och genom att göra informationen tillgänglig på engelska så tror jag att vi kan nå ut till fler människor världen över. Malmö är en internationell stad och KSF Prespa Birlik är en internationell klubb som dagligen växer, säger Patrick Finnis.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter