KSF Prespa Birlik förstärker sin sportorganisation

Alexander Malmström lägger fotbollsskorna på hyllan och går in i en delad sportchefsroll i Prespa tillsammans med den nuvarande sportchefen Ercan Okur.
 

Malmström som redan hunnit med 2 år som sportchef i Sölvesborg var den senaste säsongen med och spelade upp IFK Malmö i trean tvekade inte när förfrågan kom. 

-Det kändes klockrent direkt! Det är hårt jobb som krävs men jag är övertygad om att vi kommer lyckas och med Agim Sopi har vi lyckats få hit regionens mest lovande och spännande tränarnamn, framtiden ser lovande ut, säger Alexander Malmström.
Malmström som även jobbar på Performiq, bemanning & rekryteringsföretaget med idrottens egenskaper passar även perfekt in i klubbens vision att hjälpa sina spelare ut i arbetslivet.

-Jag är otroligt glad och stolt över att Alexander valt att samarbeta med oss, som visar ett stort engagemang och glöd. Jag är övertygad om att Alexander komma lyfta Prespa Birlik och vår framgång till helt nya dimensioner, säger Ercan Okur.

Özcan Emin som i år hjälpt Ercan Okur i sportchefsrollen kommer framöver att ha inneha rollen som koordinator och vara ansvarig för föreningens webbsida.

Vi hälsar Alexander varmt välkommen till Prespa Birlik.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter