KSF Prespa Birlik värvar back från Håkanstorps BK

Idag blev det klart att den 20-årige högerbacken, Emil Kadhum, väljer att spela för KSF Prespa Birlik i två år framöver.

– Jag är oerhört glad över att jag fått denna chans. Prespa Birlik är en klubb som verkligen etablerat sig som en storklubb i Malmö och det känns som att jag valt rätt klubb när det gäller min egen utveckling för att ta nästa steg i min karriär, säger en glad Emil Kadhum.

Emil är en av många grabbar i Malmö som startade sin karriär redan när han var fem år gammal i Malmö FF:s fotbollsskola, där han spelade tills han var 17 år gammal. Närmast kommer han från div 5-spel med Håkanstorps BK där han spelade i två år. Nu är hans mål att fortsätta utvecklas som spelare och hjälpa Prespa Birlik uppåt.

– Vi skall fortsätta uppåt, finns inget annat. Jag har varit här i en vecka nu och här finns en fantastisk stämning i truppen, vi har även fått en riktigt duktig tränare, fortsätter Emil.

KSF Prespa Birlik vill tacka Håkanstorp för att dem varit tillmötesgående och samtidigt hälsa Emil varmt välkommen till klubben.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter