2-1 förlust i första träningsmatchen

Det blev en 2-1 förlust i träningsmatchen mot Helsingborgs IF Akademi. Prespa Birlik hade många spelare som testspelade och man bytade en hel del i halvtid.

Det var ingen supermatch som spelades på ett blåsigt Olympiafältet i Helsingborg. Prespa Birlik rivstartade matchen genom att ta ledningen redan i den tredje minuten då nyförvärvet Enis Bardhi fint tog sig igenom och sköt så hårt att målvakten inte kunde hålla bollen, utan styrde in den i mål.

Efter målet så hade Prespa bollen långa stunder utan att skapa några hetare målchanser. Dock var det hemmalaget som gjorde två mål under halvlekens sista fyra minuter när försvaret slarvade.

Andra halvlek var lite bättre och Enis Bardhi hade en fin frispark som hemmamålvakten gjorde en bra räddning på. Några minuter senaste dribblade han bort ett par stycken och sköt mot krysset men även den gången var målvakten på tårna och räddade ut till hörna. Det blev inga fler mål i matchen och Prespa Birlik förlorade med 2-1. Det var många provspelande spelare som sagt och endast fyra Prespa-spelare som startade matchen om man inte räknar med nyförvärven Besnik Rrustemaj, Mohamed Abo-Shark och Enis Bardhi./Özcan Emin
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter