Förslag på serieindelning Div 2 Herrar 2014

SvFF presenterar följande förslag på serieindelning för Div 2 Herrar nästa år och det lär bli flera heta bataljer för KSF Prespa Birlik.

Nästa säsong kommer det att ske en del förändringar när det gäller div 2. Istället för åtta serier som det var detta året, så blir det sex. Varje serie kommer att innehålla fjorton lag istället för tolv. Södra Götaland försvinner och ersätts av Västra och Östra Götaland. Förslaget är just nu ute på remiss. Definitiv sammansättning av serierna görs den 29 november på SvFF:s representantskapsmöte.

Västra Götaland:
Dalstorps IF, Eskilsminne IF, Helsingborgs IF Akademi, Högaborgs BK, Höganäs BK, Råslätts SK, Tenhults IF, Tvååkers IF, GIF Nike, Torns IF, Assyriska BK, Lindome IF, Jonsereds IF, Sävedalens IF.

Östra Götaland:
Asarums IF FK (Karlshamn), IFK Berga (Kalmar), BW 90 IF, Hässleholms IF, FK Karlskrona, Lindsdals IF, Ljungby IF, Nosaby IF (Kristianstad), Vimmerby IF, FC Höllviken, FC Rosengård, IF Limhamn Bunkeflo, Kvarnby IK, KSF Prespa Birlik.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter