Prespa Birlik besegrade Åkarps IF

Liridon Rrustemaj blev tvåmålsskytt i dagens träningsmatch mot Åkarps IF då han gjorde 0-2 och 1-3 målet. Matchen slutade till slut 1-3 (1-2).

På ett blåsigt Åkarps IP i träningsmatchen mot Åkarps IF så kom Agim Sopis första vinst som Prespa Birliks tränare och han var nöjd efter matchen.

- Jag är mycket nöjd med killarnas vilja och den karaktären dem visar på plan idag. Tycker vi gör en mycket bättre match idag om vi jämför med förra veckans förlust mot LB07 i MM, säger Agim Sopi.

Redan i den sjunde minuten så tog PB ledningen med 0-1 genom nyförvärvet Mohamed Abo-Shark, hans första mål i den gröna tröjan. Hemmalaget är ett duktigt, bolltrillande lag och så även i denna matchen.

- De är unga, duktiga killar som aldrig ger sig och även om det skiljer två divisioner mellan lagen så tycker jag att dem gjorde det bra och gav oss ett bra motstånd matchen igenom, fortsätter Sopi.

0-2 kom i den 25 matchminuten när Jonatan Holmqvist lade en hårt skruvad hörna nästan direkt i mål men Liridon Rrustemaj dök upp vid bortre stolpen och la dit skallen och blev den som tilldelades målet. Åkarp lyckades reducera till 1-2 tre minuter senare, då det slarvades rejält i backlinjen.

Prespa Birlik rullade runt bra i den andra halvleken och man hade flera fina kombinationer i sitt spel. Liridon Rrustemaj ökade på till 1-3 i den 56:e och PB tog en rätt så komfortabel seger.

- Vi saknade många idag men dem som fick chansen visade en härlig vilja och jag är nöjd med hela laget idag. Förutom när vi slarvar och bjuder dem på målet så tycker jag att vi har full kontroll hela matchen. En härlig laginsats, avslutar Agim Sopi.

Nästa match spelas 8 dec då man möter Kvarnby IK i MM.


/Özcan Emin

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter