Adriano Kalisiak förlänger med Prespa Birlik

Nu står det klart att backen Adriano Kalisiak spelar i KSF Prespa Birlik även nästa säsong.

Idag skrev Adriano Kalisiak på ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2014. Den hundraåttiofyra cm långa backen som kom till Prespa Birlik inför detta år har gjort en stabil säsong och det var ett flertal andra klubbar som ryckte i honom. Men nu har han alltså valt att stanna i Prespa Birlik ytterligare en säsong och så här sade han efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt med klubben.

– Känns helt rätt att stanna i klubben med tanke på deras satsning och ambitioner. Jag trivs jättebra här. Det är en stor utmaning vi står inför och med vår nya tränare Agim Sopi, så tror jag vi kan uppnå fina resultat nästa år, säger en glad Adriano Kalisiak.Nyhetsarkiv

Senaste nyheter