Hjälp oss att bli 1600 på Facebook

KSF Prespa Birlik växer på alla fronter och nu behöver vi er hjälp för att bli ännu större på Facebook.

KSF Prespa Birlik är en utav Malmös föreningar som växer snabbast och på Facebook har vi idag ca 800 följare. Ganska många för en div 2 klubb. Men vi nöjer oss inte, utan nu skall vi bli ännu fler med er hjälp.

Just nu har vi ungefär 800 följare på vår facebooksida. Om alla av dessa följarna får minst en vän till att gilla oss är vi plötsligt uppe i 1600 följare. Inget omöjligt alltså.

Om ni går in på vår Facebooksida så finns där en knapp som heter "Bjud in vänner" där ni kan bjuda in alla dem ni vill. Om du inte följer oss på Facebook kan du gå in på sidan eller trycka "gilla" i vår Facebook-box här nedanför.

Alla tillsammans!Nyhetsarkiv

Senaste nyheter