Bardhyl Kaciu klar för KSF Prespa Birlik

Sportchef Ercan Okur, Bardhyl Kaciu t.h Sportchef Ercan Okur, Bardhyl Kaciu t.h

Idag skrev den 25-årige mittfältaren, Bardhyl Kaciu, på för KSF Prespa Birlik.

Efter att ha tränat med Prespa Birlik i ett par veckor så har klubben nu valt att skriva ett ettårskontrakt med mittfältaren. Bardhyl Kaciu började sin spelarkarriär i den schweiziska klubben FC Lausanne. Därefter var han i en rad olika klubbar i Kosovo innan han kom till Sverige och FC Rosengård inför 2012.

– Jag är oerhört glad över att ha fått denna chans. Prespa Birlik är en klubb som spelar en mycket teknisk fotboll och det passar mig bra. Jag har tidigare haft förmånen att ha Agim som tränare i FCR och vet hur han jobbar och trivs med honom. Jag tror vi har en stor chans att kriga om avancemang nästa säsong. Sen vill jag passa på att tacka alla spelare och alla runt omkring som tagit hand om mig väl sen jag kom hit, säger en glad Bardhyl Kaciu.

Vi hälsar Bardhyl varmt välkommen och lycka till.


Fakta
Född: 1988
Längd: 182
Vikt: 81
Egenskaper: Stark bollvinnare. Duktig passningsspelare.
Moderklubb: FC Lausanne Sport, Schweiz

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter