Trotjänaren Rahim ”Folkets Spelare” Ghettas lägger skorna på hyllan

Efter fem år i Prespa Birlik så väljer alltså den 31-årige mittfältaren, Rahim Ghettas, att kliva åt sidan för nya, yngre talanger då Rahim behöver fokusera på vuxenlivet.

Rahim har betytt enormt mycket för Prespa Birliks framgångar. Han har alltid ställt upp i både vått och torrt. Vi ser över huruvida Rahim kan jobba vidare i klubbens framtida organisation.

Så här beskriver han sin tid i klubben.

– Jag hade inte spelat fotboll på 4 månader pga. skada innan jag valde att spela för Prespa och då var klubben i div 5. Redan då kallades vi för Real Prespa och jag var ett av de nya förvärven, säger Rahim Ghettas.

Många minns Rahim som ett ”rivjärn” på mittfältet som alltid gav 110 % på plan. Rahim har varit en bidragande faktor till att Prespa Birlik ritat om Malmös fotbollskarta. Men resan från div 5 till div 2 har inte varit lätt.

– Det har varit en känslomässig berg och dalbana. Då många antingen älskar eller hatar Prespa Birlik och detsamma gäller angående mig själv. Det är både kärleken och hatet som triggat mig till att kämpa ännu mer. Kritikerna och hatarna fick svar på tal genom mitt spel på plan. Det är där man talar, inte utanför i olika forum. Jag har inget mer att bevisa, fortsätter Rahim.

En liten hälsning från Rahim:

Jag vill passa på att tacka alla tränare och ledningen som gjort allt för mig och varit med under alla dessa år, sist men inte minst publiken som alltid stöttat mig. Jag har oförglömliga minnen med publiken och klubben, bl.a. kvalmatchen upp till fyran mot Tosteberga. Även kvalet till tvåan borta mot Sölvesborg då jag punkterade matchen på övertid. Är det mitt fel?


KSF Prespa Birlik vill tacka Rahim Ghettas för dessa år som spelare och önska honom all lycka i framtiden.

/Aydin Demir
Ordförande


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter