Agim Sopi: "Vi är som en stor familj"

Nu är truppen inför säsongen 2014 klar och tränaren Agim Sopi är riktigt nöjd med laget.

– En del har lämnat sen förra året men vi har gjort riktigt bra värvningar och jag tycker vi har en fantastisk mix av äldre och yngre killar i laget. Stämningen är bra och alla ger sitt yttersta för att ta en plats i startelvan. Där råder stenhård konkurrens på varje plats, säger han.

Kan vi vänta oss någon mer värvningsbomb i år?

– Man skall aldrig säga aldrig men till 99,9% så är truppen klar och jag är nöjd som sagt. Men kommer där någon högkvalitativ spelare som vill spela för oss så kanske. Men det skall isåfall vara en spelare som är "wow".

Du har ju varit i klubben ett par veckor nu och ni började träna i måndags igen efter en månads uppehåll. Vad har du för känslor så här långt?

– Jag måste säga att här finns en fantastisk lagkänsla, vi är som en stor familj. Alla är vänliga och man hjälps åt med allt. Nej jag trivs jättebra och är glad över att få vara här, säger Agim Sopi.In: Agim Sopi (tränare, FC Rosengård), Filip Hillgren (målvakt, BK Olympic), Mikael Olsson (målvakt, LB07), Emil Kadhum (back, Håkanstorps BK), Baskim Sopi (back, FC Rosengård), Oscar Vilas Nilsson (back, Malmö FF), Christian Ajakpoloho (mittfältare, Raca United), Mohamed Abo-Shark (mittfältare, Landskrona BoiS), Enis Bardi (mittfältare, Brøndby IF), Bardhyl Kaciu (mittfältare, FC Rosengård), Xhevdet Llumnica (mittfältare, LB07), Besnik Rrustemaj (anfallare, Kalmar FF), Saban Pehilj (anfallare, NK Zvijezda Gradacac).

Ut: Tommy Johnsen (tränare, Liga06 IF), Festim Bytyqi (målvakt, Oxie SK), Andreas Persson (back, Lunds BK) Gabriel Ucar (back, klubb ej känd), Metin Hamid (back, slutat med fotboll), Nenad Stojadinovic (back, klubb ej känd), Luftim Saliji (back, klubb ej känd), Valentino Lai (mittfältare, FC Rosengård), Rahim Ghettas (mittfältare, klubb ej känd), Medin Zekmani (mittfältare, klubb ej känd), Norlla Amiri (mittfältare, Lunds BK), Nichlas Schön (anfallare, Skabersjö IF).


Truppen 2014

Målvakter

#1 Filip Hillgren
#13 Mikael Olsson
#20 Nicolas Polakof Cor

Försvarare

#2 Martin Holm
#3 Adriano Kalisiak
#4 Emil Kadhum
#5 Baskim Sopi
#6 Adem Özay
#19 Omar Aouida
#22 Oscar Vilas Nilsson

Mittfältare

#7 Baris Hümmet
#8 Jonatan Ericsson Holmqvist
#10 Sami Güngör
#15 Christian Ajakpoloho
#16 Mohamed Abo-Shark
#17 Enis Bardi
#21 Bardhyl Kaciu
#30 Xhevdet Llumnica
#99 Murat Kücükvardar

Anfallare

#9 Besnik Rrustemaj
#11 Saban Pehilj
#12 Rasmus Ridell
#18 Liridon Rrustemaj

Tränare & Ledare

Agim Sopi, tränare
Sebatin Avci, assisterande tränare
Baskim Sopi, spelande assisterande tränare
Robert Ridell, lagledare
Cemal Hasan, materialförvaltare
Sasho Gorgievski, massör/Özcan Emin


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter