Äntligen dags för match

På lördag inleds säsongen med MM-match mot seriekonkurrenten Kvarnby IK.


Det har varit en lång vinter och många har längtat efter match. Nu är det äntligen dags då Prespa Birlik möter Kvarnby IK i Malmömästerskapet. Prespa Birlik förlorade den första gruppspelsmatchen mot LB07 och behöver vinna dem två återstående matcherna för att ha en chans för avancemang till kvartsfinal.

Matchen är den första som kommer att spelas på det nya konstgräset med värmeslingor under. Underlaget är mycket mjukare än det förra. Under konstgräset ligger något som liknar ett tjockare liggunderlag, fast mjukare. En ny teknik som ska ge en bättre plan.

Malmömästerskapet Gruppspel
KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK
Lör 1/2 kl 14:00
Malmö IP

Väderprognosen för lördag säger uppehåll och 1-2 plusgrader, klä dig varmt!

Varmt välkomna!


Nästa match
Malmömästerskapet Gruppspel
KSF Prespa Birlik - Hyllie IK
Lör 8/2 kl 14:00
Malmö IPNyhetsarkiv

Senaste nyheter