Inför: KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK

Imorgon är det säsongspremiär för Prespa Birlik då man möter Kvarnby IK i Malmömästerskapet på Malmö IP.


Publicerad 31 januari 2014 11:32 - Uppdaterad 31 januari 2014 18:29
TEXT: ÖZCAN EMIN


Äntligen drar säsongen igång på allvar. Imorgon spelar Prespa Birlik den andra omgången i Malmömästerskapet och för motståndet står Kvarnby IK. Matchen skulle egentligen ha spelats i december men blev då flyttad pga av snöoväder. Denna gång blir det spel och vaktmästarna på Malmö IP har gjort ett bra jobb för att få planen snöfri. Malmö IP har även fått värmeslingor under det nya konstgräset så det bådar gott för ett perfekt underlag imorgon.

Annars så är laget just nu inne i en tung period med tuffa träningspass fem gånger i veckan, men tränaren Agim Sopi är ändå optimistisk inför morgondagens drabbning.

- Vi är inne i en tuff period med mycket träning och där är säkert många tunga ben i laget. Givetvis går vi ut för att vinna matchen men det jag vill se är att dem förstått dem taktiska bitarna vi gått igenom dem här veckorna på träningarna, säger Agim.

Sex spelare gör debut för Prespa Birlik i tävlingssammanhang. Det är Filip Hillgren, Oscar Vilas Nilsson, Mohamed Shark, Xhevdet Llumnica, Bardhyl Kaciu och Besnik Rrustemaj. Då man endast får ha 15 man i truppen i MM så kommer vissa spelare som har känningar att få vila.


Malmömästerskapet Gruppspel
KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK
Lör 1/2 kl. 14:00
Malmö IP


Där kommer att finnas försäljning med kaffe och lite annat smått & gott.


Truppen:

Målvakt: Filip Hillgren
Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Adem Özay, Oscar Vilas Nilsson, Omar Aouida
Mittfältare: Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Mohamed Shark, Sami Güngör, Xhevdet Llumnica, Bardhyl Kaciu
Anfallare: Rasmus Ridell, Liridon Rrustemaj, Besnik RrustemajNyhetsarkiv

Senaste nyheter