1-0 vinst för KSF Prespa Birlik

Det blev vinst i årets första match då Kvarnby IK besegrades med 1-0 i Malmömästerskapet.


Publicerad 1 februari 2014 17:23 - Uppdaterad 2 februari 2014 14:02
TEXT: ÖZCAN EMIN


Det var ingen höjdarmatch som publiken bjöds på Malmö IP när KSF Prespa Birlik mötte Kvarnby IK i den andra gruppspelsmatchen i Malmösterskapet. Matchens enda mål kom i den tredje minuten då Besnik Rrustemaj enkelt via stolpen, rullade bollen i mål. Assisterad av den nya målvakten Filip Hillgren.

Bortalaget skapade några halvchanser då det slarvades i försvaret men annars så var det Prespa Birlik som ägde bollinnehavet och skapade ett flertal farliga målchanser. I den andra halvleken så hade man även två bollar i mål men bägge underkändes felaktigt för offside.

– Vi gör en okej insats med tanke på att vi är inne i en tung uppbyggnadsfas. Det viktigaste är att vi vinner och får upp förtroendet i laget. Överlag är jag nöjd med många saker med tanke på att vi bara tränat någon vecka efter återuppstarten. Nu fortsätter vi köra hårt och nästa vecka möter vi Hyllie i den sista gruppspelsmatchen, säger tränaren Agim Sopi.


Laguppställning:

1.Filip Hillgren, målvakt
2. Martin Holm
3. Adriano Kalisiak
4. Oscar Vilas Nilsson
7. Baris Hümmet
8. Jonatan Holmqvist
14. Xhevdet Llumnica (lagkapten)
17. Bardhyl Kaciu
18. Liridon Rrustemaj
19. Omar Aouida
21. Besnik Rrustemaj

Ersättare:

6. Adem Özay
9. Mohamed Abo-Shark
10. Sami Güngör
12.Rasmus Ridell


Slutresultat: 1-0 (1-0)

Målskytt: 1-0 Besnik Rrustemaj (3´)

Spelplats: Malmö IP

Publik: 58

Nästa match
Gruppspel Malmömästerskapet
KSF Prespa Birlik - Hyllie IK
Lör 8/2 kl. 14:00
Malmö IP  • janos sztojka • 2 februari 2014 14:38:51
    Jag tycker presba, var jätte duktig tack vara det nya tränaren Agim, vi publiken har en kensla att detta lag kan komma långt,deta taktiken som de kör är perfekt,fina löpningar till och med,fysisk och teknisk okså,var jette bra.det e syn a domaren dömde inte 2 mål som var riktiga mål inga ofsajd.GRATIS AGIM FORTSETT BARA SO OCH JAG ÖNSKAR LYCKA TILL TILL AGIM OCH HELA LAGET MVH JANOS
  • Janne • 1 februari 2014 18:41:58
    Med denna truppen och den nya tränaren så ser det lovande ut inför 2014.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter