Nu kan du följa KSF Prespa Birliks matcher LIVE

Med start nu på lördag så kommer man att kunna följa Prespa Birliks matcher live på everysport.com


Publicerad 11 februari 2014 13:19 

Har du ingen möjlighet att se Prespa Birliks matcher på plats så kommer du nu alltså att kunna följa oss live på everysport.com. På vår hemsidas startsida, kommer där finnas en liten ruta på höger sida där nästkommande match kommer att ligga. Man klickar på den för att komma direkt till liverapporteringen.

På everysport.com kan du hålla koll på alla resultat, följa matcher LIVE.

Det sociala - Sport är roligast att följa om man kan dela med sig av upplevelsen tillsammans med andra. På everysport.com kan du skapa din egen personliga sportprofil, delta i diskussioner, tippa matcher, skapa grupper och mycket annat skoj! Logga in, bjud in dina vänner, lägg upp dina favoritlag och sen är det bara att köra på! Har du en smartphone så kan du följa matcher, delta i diskussionerna och ha full koll på dina lag via vår mobila sida.

Klicka här för att registrera dig.Nyhetsarkiv

Senaste nyheter