Inför: HIF Akademi - KSF Prespa Birlik

På söndag spelar Prespa Birlik sin andra träningsmatch. Denna gång är det div 2-laget från Helsingborg, HIF Akademi, som står för motståndet.


Publicerad 21 februari 2014 11:01
TEXT: ÖZCAN EMIN


Prespa Birlik har startat året på ett utmärkt sätt och har tre raka vinster i bagaget inför matchen på söndag. Senaste laget som fick känna på PB:s fina form var TFF som besegrades med 3-2 förra helgen.

Denna helg är det alltså ännu en ny bortamatch. Sju mil norrut och det är HIF Akademi som står för motståndet. Det är andra gången man möter HIF Akademi och senast man möttes var i december och då förlorade PB med 2-1.

Det har varit en bra träningsvecka och så här säger Dusko Radinovic inför matchen:

– Vi har haft en bra vecka där dem flesta kunnat delta. Jag är mycket nöjd med killarnas professionella inställning. Vi har några i laget som känner av småskador och dem kommer få stå över på söndag.

Vad vet du om motståndarna på söndag?

– HIF Akademi satsar mycket på unga killar och dem brukar spela mycket längs marken med snabba omställningar så det gäller att vi är fokuserade på det vi skall göra. Jag tror att vi kommer få se en välspelad match även om det bara är en träningsmatch.Helsingborgs IF Akademi - KSF Prespa Birlik
Sön 23/2 kl. 13:00
Olympiafältet, Helsingborg (adressen hittar du i matchkalendern)Truppen:

Målvakt: Mikael Olsson
Försvarare: Martin Holm, Adriano Kalisiak, Emil Kadhum, Oscar Vilas Nilsson, Omar Aouida
Mittfältare: Mohamed Abo-Sharkh, Baris Hümmet, Jonatan Holmqvist, Bardhyl Kaciu, Sami Güngör, Enis Bardi, Murat Kücükvardar
Anfallare: Saban Pehilj, Rasmus Ridell, Besnik Rustemaj, Liridon Rrustemaj
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter