Dejan Malenovic är tillbaka i Prespa Birlik

Den 27-årige målvakten Dejan Malenovic är tillbaka i Prespa Birlik. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med en option på ytterligare ett år.


Publicerad 14 mars 2014 10:15
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: FRASSE FRANZEN


Dejan lämnade Prespa Birlik inför hösten förra året då han gick till Husie IF. Där var han med och förde upp laget till div 3. Nu är han alltså tillbaks i klubben som han trivs ypperligt i.

– Jag har tränat med laget i en vecka nu och det känns riktigt skönt att vara tillbaka. Känns som att vi har en bättre kvalitet och större konkurrens i truppen än sist jag var här och jag ser fram emot att kämpa för en plats i startelvan, säger han.

Det har skett en del förändringar sen sist du var här, känner du av någon skillnad på träningarna?

– Ja, vi har ju en mycket större ledarstad nu. Fantastiskt duktiga och professionella tränare allihop. Sen betyder det mycket att vi fått en så rutinerad målvaktstränare som Donco. Han kommer bidra med mycket till oss målvakter.

Hur ser chanserna ut för avancemang till div 1?

– Vi har stora chanser helt klart. En stor och bred trupp med många duktiga fotbollsspelare. Får vi ihop det kollektivt så kommer vi bli riktigt starka och svårslagna. Vi kommer göra allt för att ta steget upp.


Vi hälsar Dejan välkommen tillbaks och lycka till.Nyhetsarkiv

Senaste nyheter