Inför: Kristianstads FF - KSF Prespa Birlik

Imorgon spelas den sista träningsmatchen innan Prespa Birlik åker till träningslägret i Antalya nästa fredag. För motståndet står div 1-laget Kristianstads FF.


Publicerad 14 mars 2014 15:02
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


KFF:s första träningsmatch slutade med en 2-1 förlust mot FC Rosengård. Därefter har man vunnit över BW 90 och div 3-laget Tollarp.

Detta är första gången lagen möts och det skall bli intressant om Prespa Birlik kan prestera lika bra som man gjorde i matchen mot TFF som spelar i samma serie som KFF.

Prespa spelade kvartsfinal i MM under onsdagskvällen (här kan du läsa mer om den matchen) och i den matchen spelade man en underbar fotboll. Få tillslag och konstant rörelse i laget, dock så hade man svårt med målskyttet. Fortfarande en del spelare som dras med småskavanker och därför får vila i denna match.

Noterbart är att målvakten, Dejan Malenovic som nyligen värvades tillbaka till PB är med i truppen. Även provspelaren Emmanuel Frimpong som spelade mot Husie är med i truppen och får en till chans att visa upp sig i den gröna tröjan.

Agim Sopi har tagit ut följande trupp:

Målvakter: Filip Hillgren, Dejan Malenovic
Försvarare: Martin Holm, Emil Kadhum, Oscar Vilas Nilsson, Omar Aouida, Baskim Sopi
Mittfältare: Jonatan Holmqvist, Mohamed Abo-Sharkh, Chris Ajakpoloho, Enis Bardi, Bardhyl Kaciu, Emmanuel Frimpong
Anfallare: Saban Pehilj, Besnik Rustemaj, Liridon Rrustemaj


Kristianstads FF - KSF Prespa Birlik
Lör 15/3 kl. 13:00
Kristianstads IP

Varmt välkomna!


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter