Inför Division 2: #2 Martin Holm

Martin Holm, 23, kom till Prespa Birlik under uppehållet förra året och har blivit en viktig kugge i lagets försvar.


Publicerad 20 mars 2014 19:32
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Martin som kom från TFF förra sommaren har blivit en favorit bland många av supportrarna. En lugn och ödmjuk kille som alltid ger allt på matcherna. Han är en riktig vinnarskalle och kommer säkert att bli en viktig pjäs i år.

Hur länge har du spelat fotboll?
– Om jag inte minns fel så började jag vid 5-6 års ålder.

Vad har du för fotbollsbakgrund?
– Jag började som knatte i Limhamn Bunkeflo där jag spelade tills jag var 22. Sen blev jag värvad till Trelleborgs FF förra vintern, skadade knäet under vintern så det blev inte mycket speltid där. Sen hörde PB av sig förra sommaren och då valde jag att skriva på för dem.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Stark närkampsspelare som gillar att spela hårt. Spelar för laget och jag är en riktig vinnarskalle som hatar att förlora.

Hur ser du på lagets chanser att ta sig upp till div 1?
– Jag tycker vi har alla de rätta förutsättningarna för att ta steget upp. En stor, bred trupp med en bra mix av spelare. Vi har även en duktig ledarstab med massor av rutin och erfarenhet. Men det gäller att vi spelare ger allt i varje match och gör jobbet.

Vad tycker du är lagets främsta egenskaper denna säsong?
– Först och främst är vi mycket bättre tränade än förra säsongen. Vi har kört på riktigt hårt dem här månaderna. Jag tycker att vi jobbar mer som ett lag också, det har vi visat på träningsmatcherna som vi spelat, framförallt på de starka div 1-lagen, Kristianstds FF och TFF.

5 snabba. Vem i laget:

Är en svärmorsdröm? Baris
Har sämst musiksmak? Jonatan
Är lagets pajas? Oscar
Är sämst på att trixa? Mikael
Är lagets sångfågel? Baskim
Nyhetsarkiv

Senaste nyheter