Vart tog domarna vägen?

Igår kväll skulle straffläggningen från den avbrutna matchen mellan Hyllie IK - Prespa Birlik ha fortsatt men ännu en gång gjorde någon bort sig.


Publicerad 20 mars 2014 10:19
TEXT: ÖZCAN EMIN FOTO: JOHN FRIBERG


Låt oss ta om hela historien från början. Förra veckan spelades kvartsfinalen i Malmömästerskapet mellan Hyllie IK - KSF Prespa Birlik. En match som PB borde ha avgjort redan i den första halvleken då man rullade ut hemmalaget fullständigt. Istället lät man Hyllie kvittera och matchen gick till straffsparkar istället.

Båda lagen hann lägga vars en straff innan elljuset slocknade på Kulladals IP. Anledningen till detta var att någon i Hyllie IK helt enkelt valt att spara in på kostnaden för planhyra vid match och istället tänkt att matchen skall spelas på deras träningstid. Ingen genialisk ide precis.

Därefter hade Malmöklubbarnas Samorganisation ett möte där dem beslutade att matchen skulle återupptas där den avbröts, alltså vid ställningen 2-2 efter vars ett straffmål. Det skulle ske igår kl. 19.00 på Kulladals IP.

Prespa Birlik kom dit tjugo minuter innan för att hålla igång en liten stund innan själva straffläggningen. Denna gång var ljusen igång men där dök inte upp några domare som skulle skipa rättvisa. Prespa Birlik ringde igår kväll upp Tase Stojanovski som är domartillsättare för att kolla om det fanns några domare bokade till denna match. Men det var ingen som kontaktat honom för att boka några domare till denna match.

Så nu undrar man ju verkligen vad Hyllie IK sysslar med. Den här tråkiga historian borde få ett slut med att PB tilldöms segern, allt annat vore ju skandal. Eller?

Fortsättning följer...


Nyhetsarkiv

Senaste nyheter